streda 25. augusta 2010

Houbi (3) aneb pomóc, ešte stále to nekončí!

(nový odsek) Rano ma zobudilo to, ako Sasuke vstaval. Pomaly mi dal ruky dolu a uvolnil sa z mojho objatia. Zaregistovala som aj to, ako (ma) zakryl prikryvku druhou prikrývkou, aby jeho milovanej deke, nedajbože, nebola zima, ked odchadzal a zastrcil mi ju pod ramena, aby neuniklo teplo. Nasledne odomkol a s veľkým rozbehom vybehol zo stanu.

(nový odsek) Bolo skore rano , este(medzera)len svitalo. Ked som sa po pol hodine prebrala uplne a vastrcila („vastrčiť?“ evokuje mi to vačicu, ktorá vystrkuje hlavu...) hlavu von, vsimla som si Sasukeho, ako sa rozprava so Shikamarom. Temari uz sedela pri ohniku a opekala vajicka (no MOMENT! nie sú to moje vajíčka?! – zdesila som sa) , volske oka na panvici , jedno pre kazdeho. Len ja som si radšej nedala, nie som predsa dáky kanibal! Moje vajíčka, fňuk, fňuk! Shikamaru sa zatvaril zmatene. A siel k Temari. 



(nový odsek) Ja sla na wc do lesa. Ja potrebovala čúrať. Bolo to dost surne po celej noci. Ked som sa vratila z nedalekej kadibudky , ktora bola na konci luky v lese, Sasuke uz bol obleceny (takže doteraz bol stále nahý, aj keď sa rozprával so Shikamarom!). Ja som sa sla tiez obliect do dlhych rukavov – viď, že som si na seba obliekla iba – IBA – tie rukávy. Dnes vyzeralo byt zamracene. Shikamaru s Temari (sa) este chvilku dohodovali - a boli to teda obrovské hody, o šiestich chodoch! - a ked sme sa vsetci sretli na ranajkach,, oni uiz boli po ranajkach.

" Takze, ludia , ako som pocul , chcete tu zostat 10 dni! A s Temari sme si povedali, ze szzzzzzzzzzzzz toho spravime este vacsiu srandu! Dnes odchadzame a berieme zssssssssssssssso sebou veci, ktore tu nemaju co hladat! Takze vsetky mobili (jééé, vraj „mobili“ - tá autorka berie mobil za životnú vec, to je celkom milé!), notebooky , (na)zbijacky, elektrické zásuvky, do ktorých tie nabíjačky strkáte, áno i tie baterky! Slnko síce nie je, ale tamto už vidím žeravú lávu, tá vám to tu onedlho poriadne presvetlí! Takže i baterky a akekolvek elektronicke zariaddenia dajte sem (čiarka/bodka/výkričník, no bez medzery!) " povedal Shikamaru a nasledovala Temari." Do toho spadaju aj eroticke hracky na baterky, elektronické kondomy a antikoncepcku na baterky , dufam, ze ste si dnesnu noc uzili (čiarka bez medzery pred ňou či za ňou) " par ludi to rozosmialo , Ino bola cervena az za usami (nebola ona s Tenten? whoooa, aké yuri, toto tu!) (nebola, veď sa nakoniec Neji s jednou z nich vymenil, aby mohol byť s tou druhou či ako to teta autorka nakoniec doladila po tom, čo si to sama skomplikovala...) (ja verím, že to bola len zástierka!! Ino plus Sai? podľa Saia je Ino škaredá (tá časť v mange ma fakt rozosmiala – Sakure povedal, že je škaredá a schytal, a potom stretol Ino a vraví si: „Keď žene poviete pravdu, nahnevá sa!“ A hneď na to povedal Ino: „Si krásna!“ – ona sa z takého „komplimentu“ začervenala, Sakura od zlosti vybuchla, Sai si myslel svoje a čitateľ sa zasmial)! ale za to Sai často spomínal to, čo má mať Naruto medzi nohami, čo ma vedie ku teórii, že o to mal záujem (prisámveru, keď boli v horkých prameňoch sa na TO pozeral s dajakým podivným úchylným výrazom, síce on sa tak vtedy tváril vždy), no keďže je Naruto zadaný a Sasuke tiež, musel byť s Nejim, rozhodne nie s Ino, čiže jediný dôvod Inoinho červenania bude jej vzťah s Tenten!) (krásna konšpiratívna teória a hoci netuším, o čom presne je reč, mám tendencie radšej ti prosto uveriť ^.^). Úplná sranda to bude! – bez elektroniky a bezpečného sexu, možno si vypestujeme i vlastnú kolóniu filciek! A tak sme sa rozbehli do stanov a dali im vsetko, co bolo na elektriku, dokonca aj MP3ku, na ktorej som bola psychicky zavisla a aj moje tabletky proti debilite, ale dve som si nechala, veď i tak nepomáhali, ako vidíte.

" A Neji ," zacala Temari," budeme vas tu chodit kontrolovat , takze ak vas najdeme nafetovanych , zavolame policajtov. " pohrozili nam. Neji sklamane vzdychol , jeho starsi brat Shikamaru ho s tymto nastval.

(nový odsek) Sasuke sa tiez vratil zo stanu a do krabice hodil jeden maly stvorcovy balicek. To by ani nebolo take divne, ale chalani tam pohadzali podstatne viac ako jeden. Naruto celu krabicku! (Koľko kondómov je v jednej krabičke? Väčšinou tak tri plus štvrtý zdarma, nie? Tak to ich mal ten Naruto fakt že pooooooodstatne viac!) Sadol si na drevo vedla mna. temari zobrala tie veci a nalozila ich do starej skodovky. Z nej vybrala veci na jedenie (veci na jedenie?) a polozila ich namiesto nasich veci.

(nový odsek) Dnesny den stravil kazdy sam na svojej kompe (ako mohli byť celý deň každý na svojom compe, keď im elektroniku zhabali?). Ja pri jazere. Bolo plne bazuriny a okolo boli palky. Divala som sa do malej vody (malej vody? nie plytkej?) a cely den sedela na brehu. Zábava jak hovado!

(nový odsek) Tenten skrabala zeleninu na polievku, ktoru som neskor mala spravit ja (tak prečo si i tú zeleninu nenaškrabeš sama?!).(medzera)Ino si lakovala nechty , Hinata lustila hlavolam a chalani sli do lesa po drevo na vecer (bože, oni majú taký talent na tímovú prácu, jedna si lakuje nehty, ďalšia zazerá do blba, ďalšia lúšti krížovku... a ten dychberúci zmysel pre zábavu...). Ked sa vratili, zacali ho rubat. Obed (a nebola to až večera, keď bezmenná hlavná hrdinka CELÝ deň presedela pri jazere o.O?) som varila ja (čo si nám už raz povedala, srdiečko). Nebolo to nic extra , zeleninova polievka a raznici. Ale vsetci sa doslova napratali, som úžasná kuchárka, hovorte mi Mary Šéfkuchárka Sue.

(nový odsek) Poobede sme zuase neurobili skuoro nuic auz nau tuo, ze ja som nechtiac Narutovi do rozkroku vyliala moj caj a on sa nahneval, ked som sa zacala smiat (fakt vtipné, spraviť zo svojho kamaráta impotenta a ešte zámerne!) a zacal ma nahanat a obaja sme skoncili mokryííííííííííí a spinavyíííííííííííí na kraji toho odporne desiveho jazera, na ktoré som ale zazerala celý deň, až od rána do obeda, takže asi až také desivé nebolo. Spamatala som sa a ked som si vsimla, ze sedim v plytkej vode, vylietla (← toto je zaujímavý tvar slovesa „vyletieť“) som odtial ako strela.

(nový odsek) Strasne sme smrdeli - asi to bol fakt môj moč, v čom som sedela - a baby mi chceli pomoct sa aspon okupat. Zobrali horucu vodu . Povodne tu bolo kempovisko, len teraz tu uz nikto nechodil, cize tu bol aj kohutik s teplou i studenou vodou (a tú vodu nikto neodstavil, veď čo keby sme prišli my? a v kempoviskách bežne býva teplá voda, obzvlášť na tých, na ktoré už nikto nechodí) pri tej kadibudke a mali sme na dosah vodu. Ešte šťastie, že si to tí asketici Shikamaru a na-to-druhé-meno-si-akosi-nespomínam nevšimli, ešte by nám vzali i ten vodovodný kohútik! V lese mi nechali lavor s teplou vodou a ja som sa poumyvala. Aj ked bolo mi divne stat v lese uplne naha, aj ked baby boli pri najblizsiom strome, voyeurky. Citila som sa nesvoja, akoby ma niekto pozhoroval, napríklad baby spoza najbližšieho stromu alebo to mohli byť i mravce. Stala som si do prazdneho lavora a zacala sa oplachovat teplou vodou z druheho hrnca pomocou nalievatka, potom nasledovalo mydlenie a dalsie splachnute vodou. (Fakt ma extrémne zaujíma, ako sa správne poumývať, dík za podrobný návod! *zív, zív*) Musela som si umyt aj vlasy. Vsade okolo boli stromy (to ohromne nadväzuje na predchádzajúcu vetu, čo jej tie stromy bránili umyť si vlasy?) – bože, prečo? veď som bola v lese! prečo tu boli stromy? – nemohla som tomu uveriť.

(nový odsek) Ked som skoncila, Tenten mi hodila osusku a ja som sa konecne mohla obliect. Toto bolo dost namahave , okupat sa , v lese stat naha medzi stromami. Úplne že nepredstaviteľná námaha! Čo je proti kúpeli v lavóre s teplou vodou uprostred lesa plného mravcov napr. také ťaženie zlata v africkej bani?

(nový odsek) Ale jedno, co bolo fajn bolo, ze nebola zima. Lebo sa vyjasnilo , bolo az neznesitelne teplo a ta spara – normálne sa kvôli tomu zemestraseniu spôsobenému poslednom erupciou sopky vytvorila uprostred lesa obrovská špára, puklina - , urcite bude prsat. To ma znekludnovalo .(medzera)Dosli sme do tabora a chalani tam len tak pobehovali. Naruta splachli studenou vodou. Nad tym som sa uskrnula.(medzera)Mala som mokre vlasy. (čo zase veľmi nadväzuje na predchádzajúcu vetu)

(nový odsek) Do vecera sme sedeli pri taboraku a opekali spekacky a jedni ich zsssssssssssss chlebom. (Ja už nevládzeeeeeeeem, kde to má koniec?!) (ešte dajaké štyri strany T_T) Nakoniec namiesto sfetovaniej zabavy z hub sme jedni (už druhý krát „jedni“?! tá osoba má dajaké chybné domnienky o slovenčine o_O) spekacky a smiali sa triezvyiiiiiiiiiiiiii (tu má byť čiarka a ja na ňu poslednýkrát upozorňujem, pretože už skutočne nevládzem...!) kedze Shikamaru zabavil aj vsetok alkohol.

(nový odsek) Citila som sa znovu ako male dieta ked som bola na stínovacke (kde ľudí stínali) zssssss rodicmi. Ked otec mamu pobozkal pri taboraku a ja som mu sedela na kolenach. Ked s nami boli rodinnyíííííí priatelia a mama a otec boli nerozdelitelnyíííííí a potom mama umrela – to na tej stínovačke, odťali jej tam hlavu – a otec si myslel ze je gay. Nedokazala som to spracovat v mojom pomalšom mozgu cele roky ale teraz to uz bolo lepsie ked som sa s tym radšej prestala zaoberat – bolo to očividne príliš zložité na to, aby som tomu porozumela.

(nový odsek) Hryzla som spekacku a pochrumkavala si na chlebe. Shikamaru s Temari nam povedali *ČIARKA* ze pridu ale dnes neprisli. Znova bola tma ako v rohu alebo ako v noci a my (kto? my so Sasukem?) (hlavná hrdinka je schizofrenička, preto si prosto myká...) sme znovu isli so Sasukem do stanu. Prezliekli sme sa otocenyíííííííííííí kazdy chrbtom tomu druhemu a Sasuke znovu zamykal stan. Lahli sme si vedla seba a ani jeden nevedel zaspat.


autorka pôvodného veľdiela: Fatalík-erorík-chan
glosátorky:
Ayamee & Myzarey
článok pripravila: Ayamee
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Čo si nám želáš oznámiť?