streda 13. októbra 2010

Houbi (5) aneb konečne koniec!

(nový odsek) Nasadli sme do auta a vsetko nechali tak (čo nechali tak? horiaceho Naruta? veď nech si horííí) a Naruto nastartoval. So Sasukem sme sa od seba nepohli ani na krok – veď v autobíšikovi sa moc kráčať nedalo. V aute sme sedeli alebo skor lezali tak ako predtym (som rada, že sa viac tejto veci nevenovala) , pri odchode som sa so Sasukem cez zadné sklo divala na jazero a na nase stojace stany. Mesiac na chvilku vysial (... už ani nemám silu pýtať sa, čo do pekla znamenajú tie jej hlúpe slová) (ale pokojne sa pýtaj, ja si zakladám taký špeciálny slovník pre glosátorky; čiže „vysial“, to ako že po tom, čo niekoho vysal, si tam tak pokojne visel – často sa to používa pri upíroch: keď niekoho vysajú, potom sa premenia na netopiera a na dákom pokojnom mieste sa zavesia dolu hlavou, nech im vytrávi = vysiajú si) spoza oblakov a zasvietil na jazero ked uz sme skoro boli v lese a obaja(medzera)sme si vsimli ze v jazere nieco je a bolo tam toho vela , hmyrilo sa to a vystrkovalo na pohrch. Dalej sme zasli do lesa a lesnou cestou miesrili (preložím: miesili (napr. cesto), mieriac niekam) prec z tohto miesta. Naruto sa za pozrel do lesa.

" Ta zena za nami bezi" povedal zhrozene. Sasuke sa zamracil, pretože nerozumel, ako tá žena za nami môže bežať – predpokladal, že bude plávať, alebo skákať po konároch stromov alebo čo! Ale bežať? Kto to kedy videl?!

" Ak by nam skocila do cesty, Naruto , nezastavuj." povedal napokon Sasuke.


(nový odsek) Myslim ze moje srdce bilo tak splasene – nie som si istá, bolo to tak rôzne, raz bilo kľudne, potom splašene, ako to robí polovicu poviedky a potom nebilo vôbec. Žeby arytmia? Videla som ako sa Tenten s Hinou k sebe tisnu. A potom som si to uvedomila. Bojim sa. Zacala som lapat po dychu , akoby sa blizil nejaky zachvat (čistá Bella...). Uz som myslela, nech uz vybuchnem histeriou (HYSTÉRIOU, preboha!) a zomriem roztrhaná na kúsky tým výbuchom, nech je konečne koniec, ale, bohužiaľ (*Ayamee plače*), ukludnili ma Sasukeho pery. Zrazu som nechala histeriu plavat (no moment... ono to predtým možno nemala byť „hystéria“... ono to tá histéria je dajaká ryba? rybací démon?) (a možno je to rastlinný démon – vistéria!) a sustredila sa na to ako ma bozkval (preklad: kvákal a bozkával zároveň). Potom sa odomna odpojil a kazdy sme dychcali (toto je nad moje sily... potrebujem koniec!) ako o zavod. Rukou si pritiahol moju hlavu na moje plece tak aby som si lahla. (ľahla si? a doteraz robila čo? autorka akosi zabudla na ten siahodlhý opis ležiacej Sakury, ktorý sme museli pretrpieť vyššie...) (nanešťastie ja si ho budem pamätať naveky)

" Pospi si , nemas sa coho bat , nedovolim aby sa hocikto co i len k tee tee, E.T. priblizil"

" Dakujem , ja ... ja- " nevedela som sa vykoktat nikdy som nieco take – poďakovanie - nikomu nepovedala a on sa nadomna nahol. (a doteraz nebol nahnutý? veď sa ku sebe vraj celú dobu tisli, div sa jeden nepretisol cez toho druhého!)

" Aj ja ďakujem teb(a)e," sepol. Stale som sa aj tak z jeho pleca divala (ona sa dívala z jeho pleca? to ako jej maličkosť sedela na jeho pleci a tak sa dívala?) na cestu a do krikov kde sa niekedy mihla dáka laň. Naruto konecne zabocil na cestu (pretože ak si spomeniete na predošlú vetu, doteraz po ceste nešli) a ja so Sasukem sme sledovali ako ta zena zostala stat v krikoch pri ceste (rozmýšľam, či autorka pozná čosi také ako synonymá... cesta, cesta, cesta!). Znova (skôr stále!) som bola v krcovitom objati , a aj ja som dusila Sasukeho svojimi rukami (vražda?) – nestihla som ho znásilniť, tak ho radšej zadusím! a zneužijem ho hoc aj po smrti, veď i to sa ráta, nie? - az kym sa uplne nestratila všetka farba z jeho tváre a uz sa len okolo nas mihali svetla.

(nový odsek) Naruto zastavil v strede mesta rovno v jednom moteli , zaparkoval priamo v recepčnej hale, vsaxde boli modro-červené svetla – to recepčná zavolala políciu, kedže im Naruto autom zbúral polovicu motela. Vystupil a policajné auta si absolútne nevšímal a zahovoril izby. Potom sme sa vsetci vybrali hore, kedže viac-menej celé prízemie bolo zničené po Narutovom parkovacom manévri.

(nový odsek) So Sasukem sme mali izbu medzi Hinatinou a Narutovou a Saiovou a Ininou. Ked sme vosli dnu , nemohli sme si pomoct a navzajom sme sa na seba vrhli. Mala som na sebe len pyzamo a mikinu co hotelovemu personalu prislo cudne ale Sasukemu to asi dost pomohlo. Vyzliekol mi mikinu aj s trickom. Vsetko sa to odohravalo v chodbicke nasej izby. (*Ayamee zatvára oči*) Pritlacil ma k stene a laskal ma. Videla som jeho chrbat v zrkadle naproti. Bozkaval ma na krku a ja som slastne zatvarala oci (mne je to normálne trápne čítať). Posunula som ho k okraju chodby a pokracovala na postel. Uz som mala v zamere ho na nu zhodit ale on ma otocil a zvail na postel kde sa na mna vystveral ako na Kilimandžáro. Chytila som ho okolo krku a on bludil očami po ste(h)nach a roztahoval ich pohľadom. Prišlo mu to tu totiž mierne klaustrofobické. Nohavice som mala uz davno dolu. (už môžem otvoriť oči?!) Citila som jeho bozky ,ruky , pery , jazyk, mihalnice!!! .

(nový odsek) V tu noc som vyhrala stavku , vlastne to pre mna ani stavka nebola. Sasuke mi potom co sme skoncili a ja som mu zacala koktat co som spravila za stavku povedal so smiechom ze o nej vedel a ze Karin je jeho sesternica. A pravdaze to ze ma chcela nachytat (eh? na-nachytať tým, že si nechá pretiahnuť bratranca?). To ma nahnevalo a on ma zvalil pod seba zo slovani ze niesom tekvica, tak sa tak mám prestať správať, vraj kto by sa mal hnevat a ja som scervenala hanbou (č-čo? prečo? kto? ehm...?). Zaspali sme niekedy nadranom medzi tym ako ma bozkaval, veď posledné odseky ani nerobí nič iné, a ja uz som bola privelmi vycerpana z tohto hrozne dlheho dna, kedy som sedela pri jazere a vyčerpávajúco do neho čumela; potom robila obed, ktorý mi celý predpripravila Ino, vlastne ho stačilo prihriať na ohni; potom blbla s Narutom a prežila hrozný kúpeľ v lavóre s teplučkou vodou a nakoniec sledovala plátno so slnečnicami v našom stane a plánovala, ako znásilniť Sasukeho, kým sa tam neobjavila tá mátoha a nevyrušila nás .

(nový odsek) Hned na ranajky som dostala studenou vodou do tvare a zistila ze ranajky sa mi snivaju (W T F ? !) (raňajky sa mi snívajú XDDDD) a Sasuke ma sprchuje studenou vodou. A pritom krici : "POMstaaaaa Za To, Že SI SO MNou MAla SEx A PRIPravila Ma O PANENstvo, Ty MRcha!!!" a bozkava ma (mne sa z toho slova už chce plakať). Ked ma konecne nechal vykupat sa (a ja som bola v tom, že ju doteraz kúpal studenou vodou...) napustila som si vanu teplou vodou a vyzliekla sa szzzzzzzzzz mokreho oblecenia. Bola som tam asi tak dve hodiny az kym som sa necitila naozaj cista , vtedy som vysla a obliekla sa. Sasuke sa sprchoval kratko. Ale ked vysiel vonal ako boh zostupujuci na zem! (okay, toto ma úprimne rozosmialo) Isla som sa pominut. (moment, nerozumiem! Išla som sa pominúť? To akože zmiznúť? Hurá! Ale prečo tu vidím ešte 2,5 strany?)

(nový odsek) Vsetci sme vstali dost skoro a odhlasili sa szzzzzzzzzzz motela kde neboli ranajky. Kazdy ranajkoval inak – jeden ústami, druhý... druhý ako, ak nie ústami? počkať, asi to ani nechcem vedieť! - ale vsetci na pumpe. Ja som mala bagetu so syrom ako Sasuke (a vraj každý jedol niečo iné) (oni sú jedna duša a predchádzajúcu noc aj fyzicky splynuli v jedno a zrejme sa zasekli a ešte nestihli oddeliť). Periny sme dali do kufra , teda za ohradku nasho sedadla.

(nový odsek) Potom sme nastupili a chceli si ist zobrat veci do kempu. Teraz to uz bolo lepsie , ked bolo svetlo. Uz som sa tak nebala. V to rano sme so Sasukem zacali mat pomer („v to ráno sme začali mať pomer“! loool, prečo mi to príde ako hrozne vtipná veta?!) (lebo je to fakt vtipná veta :D to ako náš riaditeľ: „Idem povedať.“ nie „poviem“ ako by to bolo normálne, idem povedať! :D) , dost zhavy ale iny ako tie ostatne co som mala. Toto bola laska (nevrav!) , nasla som lasku v horore (aj ja ľúbim horory). Nad tym som sa uskrnula. Myslim ze sme to ostatnym ani nemuseli hovorit pretoze to pochopili pri prvom francuzaku ktory sme si pred nimy (toto ma naozaj bolí) dali a potom jeden druhého zastrelili brokovnicami.

(nový odsek) Naruto odbocil na tu cesticku kde sa ta zena stratila a ja som sa zachvela. Sedela som vedla Hinaty a na zadnych miestach sedeli Sai s Najim (zasa je tu ten divný Naji! kto to je? a čo tu robí? a kde je Neji?) (Neji na mňa stále pôsobil inteligentnejšie než ostatní, podľa mňa si uvedomil, čo to za idiotov okolo neho a odišiel!) a v predu Naruto so Sasukem. V lese bol pokoj a krasne , presne ako ked sme prichadzali. Sasuke soferoval (odkedy? nebolo tu ešte predchvíľou písané, že Naruto odbočil na tú cestičku, kde sa stratila tá príšera? bolo!). Ked sme vychadzali z lesa na luku zastal a dival sa tam zsssssssssss ocami dokoran.

" Ideme tam naruto ci to mam zvrtnut?" povedal naledne (ako to?)

" Zobreieme si veci"

" Tak s tym mojich a Sakuriniych asi moc nezostalo." zamrmlal ale ja som to pocula. Chcela som sa pozriet ale Hinata ma stale tahala. Konecne Sasuke otvoril dvere a podal mi ruku aby som mohla vyskocit z auta. Pozrela som sa na miesto kde mal stat a stal ( ked sme odchadzali) nas stan ale ked som viela co tam zostalo nechala som pusu otvorenu dokoran (čo robím v poslednom čase často, keď mi do nej Sasuke strká svoj jazyk). Sasuke ma objal okolo pasa a dival sa so mnou.

" Tak pod , pozbierame co zostalo." Vzdychla som a vydava (ona sa vydáva?! dáko skoro do toho skočili, veď ešte len včera ho chcela pretiahnuť kvôli dákej nezmyselnej stávke...!) sa tam. Bolo to viac nez hrozne , vsetky nase veci boli porozhadzovane okolo. Matrac zostal na svojom mieste ale stan bol uplne rozthany na marne kusky. Tato spust sa tahala ako stopa az k jazeru. Akoby tu bolo tornado. Matrac bol tiez roztrhany. Keby sme tam zostali mozno by nas to bolo roztrhalo ako ten stan. V rukach som mala par svojich veci a hladala dalsie , tato cesticka isla k lesu (a predchvíľou to bolo k jazeru) (to sa mení každú chvíľu, to nie je nič divné v tejto *poviedke*).

" Sakura" zavolal na mna Sasuke a ja som sa otocila. " Pockaj , pojdem s tebou" pribehol a hladal moje veci , uz ich par mal v rukach. Pozrela som sa do lesa. Z krikov na mna pozerala ta bestia. Usmievala sa a vo vlasoch mala moju ruzovu sponku. Veci mi popadali na zem a Sasuke sa pozrel mojim smerom , tiez uvidel tu sponku. (SPONKU?! Lol!) (tú príšeru zrejme nevidel, iba tú sponku)

" Hej vrat to spat" zakrical na nu ale ona sa otocila a utiekla (to si fakt myslí, že dakto by tú sponku chcel späť?). Toto bolo posledny krat co som ju – svoju milovanú sponku - v zivote videla. Sasuke sa za nou chcel rozbehnut ale ja som ho zastavila to ze mi vzala sponku , mi stastie nevezme. Pozbierali sme vsetko aj ked nam to trvalo dost dlho. Vacsina veci bola aj tak nepouzitelna. Vsetko sme zabalili a dali do auta. Ostatnyííííííí to mali rychlejsie ale tak povedzme ze nemuseli zbierat veci po okoli. Nasadli sme a odisli. Nikdy sa sem uz nevratime (a prečo nie, veď tam bola taká sranda, také príjemné miesto!).

(nový odsek) Domov sme prisli po par hodinach. Naruto siel dost rychlo. Vystupila som pri nasom dome a pred nim stali policajti. Bola som tochu prekvapena. Sasuke si otvoreil okienko (že okienko, lol) a pozeral sa co sa bude diat.

" Slecna Haruno?" oslovil ma jeden.

" Ano "

" Vas otec zmizol , ked ste odisli a nevratili sa siel vas hladat aj s panom Hiate na to kempovisko kde ste boli, pan Hiate sa vratil a tvrdil ze sa tam diali divne veci ale vas otec odtial bez vas nechcel odist a tak ho tam nechal (to je teda kamoš!) , po par hodinach sa vratil ale stany boli roztrhane a tak to siel ohlasit. Je mi to luto ale vas otec asi uz nezije (policia by to nikdy neohlásila takto) , jedna hliadka tam pred hodinou nasla plavat v jazere mrtveho muza a prave nam volali" (to je divné, oni ho nevideli?) nemohla som to predychat , nemohla som nic povedat. Ano ta sialena mi mohla ukradnut stastie , najdem ju a zabijem. Kypel vo mne hnev. Pustila som tasku z ruk. (Ou ou ou, hotová dramatizácia)

" Prepacte" povedala som a po tvari sa mi kotulali slzy. V ruke som stiskala kluc od auta. Bolo zaparkovane hned pri mne. Pomaly som sa rozisla so svojim aktuálnym manželom, veď teraz som zasnúbená so Sasukem, k tomu autu a nasadla. Sasuke vyskocil z auta, lebo som do neho nasadla ja a on o mojom manželovi doteraz nevedel, hral sa na urazeného, a utekal ku mne, aby mi jednu pohodlnejšie vlepil cez OKIENKO pri vodičovi. Ako som vycuvala na cestu postavil sa mi do cesty. Zastala som a poník rychlo nasadol na sedadlo spolujazdca. Asi si uvedomil, že ma predsa len ľahšie vyfackuje zvnútra auta. Policajti ma nezastavili ked som vyzarila (čože to?) obrovskou rychlostou vpred a nespomalovala. Neboli to dopravní policajti, čo dávajú pokuty za rýchlosť, tak čo. Radšej šli na šišky, kašľať na mňa. Isla som cez 230 a na kempovisku (a pred chvíľou sa dušovala, že sa tam už nikdy nevrátia, pch!) som bola za 40 minut. Bolo to tam plne policajtov. Medzitym som Sasukemu po ceste medzi slzami stihla povedat co sa stalo. Nepovedal nic , uz nehovoril aby som spomalila len ma rukou objimal. Vystupili sme a ja som videla ako sa jeden policat rozbehol ku mne.

" Vy ste"

" Sakura Haruno"

" Patrilo toto vasmu otcovi?" spytal sa a podaval mi hodinky.

" Ano su jeho"

" Prajem uprimnu sustrast (pra-prajem? prajem úprimnú sústrasť?! tak to je už sila, niečo také človeku PRIAŤ! ja z tej autorky nemôžem!) (LOL XDDDDD)" Sasuke ma objal okolo pasu iba tam so mnou bol , na tomto strasidelnom mieste (veta zase raz nedáva zmysel). Zachranka (záchranka? veď bol mŕtvy, tak na čo záchranka? pohrebáci mali dovolenku?) mojho mrtveho otca odviezla a poliocajti to tam opasali (opásali? som zvedavá, okolo koho pásu to bolo...) cerveno bielou stuhou. Ale ja som tam zostala. Sadla som si na kraj toho jazera , nemohla som tomu uverit. Sasuke sa opieral o kapotu auta , vedel ze potrebujem byt sama. Nakoniec som vstala a chcela ist do lesa. Najst tu bestiu a zabit ju hoci aj holymi rukami. Sasuke ma zastavil. (škodaaa)

" Nie , pomsta k nicomu nevedie , pod domov" (hovorí ten, ktorý sa za tou príšerou ešte pred pár hodinami takmer rozbehol)

" Nemam domov" zafnukala som. „Otec náš dom prepísal na svojho frajera, vydedil ma!“

" Ale mas" povedal a prinutil ma nasadnut do auta.

" Uz nikdy sa sem nevratime" povedal to tak isto a tento raz to hádam aj myslel vážne.

(nový odsek) Nakoniec sme skoncili u nho doma. Vseobecne som sa tam vlastne zabyvala uz navzdy. Prechadzali tyzdne mesiace prvy rok co sme boli spolu. Dozvedela som sa ze aj on nema rodicov (po roku bolo aj načase zaujímať sa i o zázemie svojho milého, nielen o sex s ním) a ze ich oboch zavrazdili. Vdaka Sasukemu som sla na vysoku – protekcia a to si píšte, že sa musel veľmi snažiť, aby tak vzali i niekoho ako mňa! - aj ked trochu neskor.Studovala som o rocnik nizsie od neho (najprv vybavil výšku sebe a potom mne). Cim viac som s nim bola tym viac som ho milovala. Po rokoch sme boli este stale stastny par , nakoniec sme aj tak boli odkazanyííííí iba na seba to bol jeden szzzzzz mnoho dovodov ktore nas spojovali (spojovali! nie spájali, pamätajte si to; okrem toho, čo ich spájalo? záľuba v poézii? veď Sasuke je len úbohý básnik!). Dnes v noci sa mi zase snival ten pribeh, noc v hoteli a ked som sa rano zobudila moja sponka lezala na nocnom stoliku. Ked to Sasuke videl sponku vyhodil do smeti a vymenil zamky. (moderné príšery chodia dverami a odomykajú si)

Z premyslania ma zase vymanil jeho hlas.

" Ahoj , laska" pobozkal ma na pery. Zobral si z kuchynskej linky noz a zacal so mnou krajat zeleninu (tak ona premýšľa a krája naraz? má ešte všetky palce?).

" Ahoj" aj ja som ho objala ale dvala som pozor na svoj nozik v ruke.

" Tak co ako bolo na nakopoch?" Tento mesiac sa mame brat a ja som prave dnes kupila saty. (na nákopoch? nie na zákopoch napríklad?)

" Uzasne , skoda ze tie saty uvidis az na svadbe"

" Pockam si , ale som si isty ze mi Naruto povie ako vyzeraju"

" Nepovie lebo ich nevidel , bola som len s Hinatou" zamracil sa. (on sa zamračil? to ako povedal Sasuke? Sasuke bude mať svadobné šaty? chcem vidieť!!)

" Hmmm , mala si povedal odviezol by som vas do mesta" Prestala som krajat a polozila noz na stolik. Prekrizila si ruky a oprela sa o linku.

" Tak to vyklop (čooo?!)" zacala som. Zcervenel a tak trochu uhol pohladom , tiez pustil nozik.

" No- " zacal pomaly sa obradsal " nehnevaj ale ale no prisla ti posta z nemocnice , no a bal som sa ze ti nieco je , a tak som ju otvoril." (asi som pomalá, ale z toho jeho správania by som určite nevyvodila, že niečo tají)

" Sasuke otvoras mi postu?!"

" Noo - nie ale toto bolo dolezite a akosi som tam nasiel toto" vytiahol nieco z vrecka. Bol to papier a podal mi to. Tusila som co to bude. Ked mi to podal a ja som to otvorila presne som vedela co tam bude. (Po tom, čo mi to podal, mi bolo jasné, čo to bude. – aj do tretice zopakujem) Na papieriku ktory bol modry bolo napisane krasnym pismom gratulacia , papierik som zlozila a vlozila do vrecka.

" Moje!" zabrblala som a Sasuke sa vystrel.

" Toto som mala povedt ja tebe nie ty mne!" zase som oponovala ," a potom by si mal byt stastny lenze kedze je to teraz naopak budem stastna ja (akú má tá baba komplikovanú „logiku“)" (to bolo fakt pekne od veci)

" Vadi ti ze som ti to otvoril bez teba!"

" Nie vadi mi ze si mi nepovedal ze bueme mat dieta skor" (PANEBOŽE! Kukám, že čo za blbosť jej to prišla z tej nemocnice na modrom papieri, vraj gratulácia! Som si myslela, že jej jej psychiater gratuluje, že sa uvoľnilo miesto na psychiatrii a konečne ju môžu prijať! A oni jej gratulujú k decku? To čo je za nemocnicu? Odkedy ti gynekológ tehotenstvo oznámi listom? Vlastne nie listom, ale gratuláciou?!) (aj mňa by zaujímalo – okrem iného, normálne si žena skôr spraví tehotenský test! o_O a keby aj, tak výsledok si musíš ty osobne prevziať v nemocnici, nemôžu to len tak hocikomu poslať! o_O eh, videla som v telke :D:D:D:D)

Po svadbe (ona tú svadbu len tak odbavila? ja som chcela opis Sasukeho vo svadobných šatách! T_T) som predala nas dom a odstahovai sme sa , mala som stale pocit ze nas niekto sleduje. Asi som sa zapáčila tým mravcom, ako som sa vtedy kúpala v lese... Vrazda mojho otca nezostala zabudnuta a keby som nemala Sasukeho urcite by som sa hnala za pomstou a sama zomrela (prečo ju ten Sasuke len zadržal? ja chcem, aby zomrela!) (taký let-down...). Teraz som konecne mohla zabudnut na horor a venovat sa vychove nasej majel Lizzy.

__________________________________________________
Tak tuto poviedku som pisala dost dlho , komu sa paci nech si o nu povie a dam mu ju :)

Túto poviedku som glosovala DOSŤ dlho a... Preboha, nemôžem uveriť, že je už koniec! Koniec, koniec! Banzai! Idem oslavovaaať!

Ukážte mi toho chorého človeka, kto by TOTO chcel. Nič v zlom, ale... toto bolo fakt dosť DOSŤ zlé! o_O


autorka pôvodného veľdiela: Fatalík-erorík-chan
glosátorky: Ayamee & Myzarey
článok pripravila: Ayamee




1 komentár:

  1. No tak z tohto nemôžem...*píše z podlahy pri záchvate smiechu* FATAL ERROR

    OdpovedaťOdstrániť

Čo si nám želáš oznámiť?