sobota 9. februára 2013

Hellová ride 2

Ako po každých pretekoch trvajúcich 28 minút a 16 sekúnd, fľaša Coca Coly prišla hore do klubu, kde sa konala diskotéka. Bolo jej dole smutno a túžila po spoločnosti –percentných kamarátov.

(nový odsek) ,,Sabi, rýchlo poď sem!" povedala Nagi a hneď na to akýsi neznámy chlap ťahal Sabi dolu do garáže. Stál tam YAoi a niečo hovoril Natali. Bola celá roztrasená. Okolo nich len stáli chalani a celé to pozorovali. Boli náruživí stalkeri.

„Toto sú moji chlapci,“ ukázal Yaoi na svojich kamarátov, „A my tu chceme yaoi! Takže si mi už na nič, zlato!“

(nový odsek) ,,Nechaj ju! Nechaj moju Colu!" zakričala Sabi a kráčala smerom k nemu.

(nový odsek) ,,Lebo čo?" uškrnul sa.

(nový odsek) ,,Lebo nedopadneš dobre!" povedala a vytiahla na neho zbraň (Kto vie, či mala zbrojný preukaz! Nahlásim ju!) (Ja ju nahlásim na jazykovedný ústav!), aj keď sa pritom nemohla pochváliť žiadnymi pseudotehličkami. Mierila mu to rovno do hlavy.

(nový odsek) ,,Ale no tak, sabi, odlož to, lebo si ublížiš." Povedal YAoi. Vytiahol zbraň a dal ju Natali do ruky. Namieril s ňou (S Natali?) na Sabi. ,,Strielaj, zlato. Ukáž, čo v tebe je." Šepkal jej do ucha. Natali sa celá roztriasla ako vystupňovanie predošlého roztrasenia. (Ó, aká dráma!)

Sabi na nich len nemo pozerala. ,,To nespravíš." Povedala Sabi (Ha ha!) a prebodla ho laserovým pohľadom.

(nový odsek) Zabudla, že bol výpadok prúdu a laser treba po výpadkoch znova aktivovať. YAoi položil Natalin prst na spúšť a potlačil. Natali ako blbá ani najmenej neprotestovala. No a čo, že mieri na svoju najlepšiu kamošku! Yaoi mal totiž autoritu! Sabi to schytala rovno do svojho pleca.

(nový odsek) ,,Hajzel!" zakričala na neho a tiež potlačila spúšť. YAoi to tiež schytal do ramena. (Trápna prestrelka!) (Že či... Dva debilné výstrely, veď to ani nie je prestrelka!)

(nový odsek) Natali sa mu vytrhla aj s fľašou Coly a utekala k Sabi. ,,Si v poriadku? Bolí ťa to? (To je dosť blbá otázka!) (Možno nie – čo ak má Sabi nadľudsky vysoký prah bolesti?! Ja dúfam, že nie – bolesť jej zo srdca prajem!) Poď, ošetrím ti to." Povedala Natali a s dievčatami jej pomohli odísť hore do klubovne, aj keď „klub“ a „klubovňa“ nie je to isté. Pripísali „ovňa“ a všetkých z diskotéky vyhnali. Obviazali jej rameno. O pol hodinu sa Sabi znova vrátila dolu. (Netreba vybrať guľku, zašiť ranu, nič? Dobre... (Dúfam, že zomrie na infekciu!)) (Dúfame spolu.)

(nový odsek) YAoi sedel na kapote jej auta a o niečom sa rozprával s chalanmi. ,,Hej, YAoi, už je tu tá SLIEPKA." Povedal Kai a kývol hlavou na Sabi. YAoi sa na ňu otočil. Pomaly schádzala po schodoch a prebodávala ho laserovým pohľadom, ktorý zase zabudla aktivovať. Aj on mal zaviazaneéééééééééééé rameno.

(nový odsek) ,,Zlez z môjho auta." Zasyčala. Ssss, kto vyfučal tentokrát? (Inak, Klára asi fakt vyfučala, v tejto kapitole o nej nie je ani ň.) (R.I.P.)

(nový odsek) YAoi sa len uškrnul. ,,Jasné, vaša výsosť." povedal ironicky, a zliezol z jej auta. Stále ho prebodávala pohľadom, pričom chalani sa len potulne uškŕňali, viď že úškrny sa im potulovali tvárami (A čo keď to malo byť prítulne, že sa na Yaoia prítulne uškŕňali? Veď yaoi, nie?) (Óóó!). ,,Najprv nech tie tvoje "kamarátky" vypadnú, a potom sa môžeme dohodnúť na obchodoch." Povedal YAoi a kývol smerom na dievčatá stojace na schodoch.

(nový odsek) Sabi (Budem si radšej(medzera)bezdôvodne hovoriť Saii xD) si vzdychla a kývla na dievčatá. Tie vedeli, čo to v ich tajnej reči znamená. Čitatelia nemali poňatia. Otočili sa a šli hore do klubovne. ,,Ale nech vypadnú aj oni. Inak sa na ničom nedohodneme, YAoi. Poznáš pravidlá, ktoré ale čitatelia tejto poviedky nepoznajú." Povedala Saii celkom kľudne.

YAoi kývol na chalanov a tí niekam odišli. Sadol si niekam (Kam niekam?) (Určite inakam ako niekam, kam odišli chalani...) do kresla a prekrížil si nohy. ,,Takže. (dramatická pauza) Je to desať áut. Mala by si to zvládnuť za jednu noc." Povedal YAoi celkom kludne.

(nový odsek) ,,čože?! Si sa zbláznil alebo čo? Mne neschopnej chceš zveriť kradnutie áut?!" vyštekla na neho Saii. Haf!

(nový odsek) ,,Dobre. Tak tých 100 000 si môžem odložiť pre(medzera)niekoho iného." Povedal znova tým jeho kľudným tónom, Yaoi mal totiž svoj vlastný kľudný tón, a Saii ťažko preglgla. Myslela na Yaoiove pseudotehličky... Možno by mala vyvolať ďalšiu pseudoprestrelku...

(nový odsek) ,,Tak dobre teda. Ale pôjdu so mnou dievčatá, nech nás zatknú všetky. Nechcem iíííííííííííísť s tými tvojimi kamarátmi, keby zatkli ich, z yaoi by nebolo nič a to by čitatelia niesli ťažko." Povedala.

(nový odsek) YAoi jej prikývol. Podal jej nejaký papier s adresami klientov (Bola štetka, zabudli ste?) a čiíííííííííslami áut.

O pár hodín už bolo po všetkom, aby sa autorka nemusela siahodlho rozpisovať. Dievčatá kludne sedeli v klubovni a o niečom sa rozprávali. ,,Saii-chan?" povedala potichu Nea. (Nea je kto?!) (Nová nafukovacia kamoška!) (Asi miesto tej vyfučanej Kláry, aby sa dodržiaval počet postáv!)

(nový odsek) Saii zdvihla pohľad od časopisu a pozrela na ňu. ,,No?"

(nový odsek) ,,Myslím, že by si to nemala robiť. Vieš. Tie preteky. A... krádeže. Chceš sa znova vrátiť do väzenia?" povedala potichu Nea. (Sedemnásťročná asi ťažko stihla byť vo väzení, keď tak v polepšovni...) (Určite má falošnú občianku a falošných 21, aby mohla chlastať aj v Amerike, prípadne sedieť v Japonsku.) Kaii (A kto je Kaii?!) (Ďalšia nová nafukovačka?!) s Nagi na nich zostali len potichu pozerať. Všetky dve čakali na Saiinu reakciu. (A čo je ona boh, že vždy so zbožnou úctou v nebeskom tichu čakajú na jej reakcie?)

(nový odsek) ,,Ty dobre vieš, prečo to robím, aj keď čitatelia tejto poviedky ani nie. Hej, nevybrala som si takýto život. (Nevybrala? A kto jej ho vybral?) (Pobláznená autorka!) Nie som Japonka ako všetky štetky naokolo. Som tu rasisticky diskriminovaná! Nikdy som nechcela takto dopadnúť, ale stať sa to muselo. Kde inde by sme potom zohnali porantané(medzera)prachy na kapelu?" (Ony si chcú kúpiť kapelu?!) (A to sa kde kupuje? Ja chcem tiež!) spýtala sa jej a Nea pokrčila plecami.

(nový odsek) ,,Nechcem, aby si sa popálila. Nechcem, aby si skončila ako ja a YAoi." Povedala Nea a Saii sa zasmiala. (Už to mám, Nea je Nataline alter ego!)

(nový odsek) ,,Ty a YAoi? Dobre viem, o čo(medzera)mu v tom akože vzťahu ide, aj keď čitatelia tejto poviedky to vôbec netušia. Nie, nemyslí si, že si pekná... O to sa báť nemusíš." Povedala.

(nový odsek) Ako <<< spolu, poprosím! >>> náhle Nagi začula meno YAoi, jej oči sa zaleskli. Laser! Kaii na ňu pozrela.

,,Nagi-chan... Si v poriadku?" spýtala sa jej a Nagi zatočila hlavou o 360°, čo je anatomicky nemožné, ale Nagi sa vynašla. Pozrela na Kaii a smutne sa usmiala. ,,Prosiíííííííííííííííííím ťa, Kaii... Ako <<< chceme byť spolu >>> by si nevedela, o čo tu ide. Vždy som mala YAoia plné zuby... no dobre, klamem... možno, teda určite, úplne určite, som ho mala... rada. Mám prosto slabosť na trapákov, ktorí sa hrajú na ívlov a šikanujú moje kamošky!" Povedala Nagi a Kaii ju objala.

(nový odsek) Nea a Saii na nich pozreli. ,,V poriadku?" spýtala sa Nea.

(nový odsek) Nagi jej prikývla a usmiala sa.

(nový odsek) Večer pokračoval a dievčatá sa dobre zabávali listovaním v časopisoch a ospevovaním stále nových chalanov, až dokiaľ Kaii neprišla SMS-ka od Rukiho. Máme problém. YAoi havaroval na svojom aute. Mali by ste sa pakovať z garáže. Idú tam policajti, lebo keď havarujete, polícia vždy príde prehľadať garáž nejakej náhodnej nejaponky. (xD) Inak ťa (časť textu chýba) Kaii sa vystrašene pozrela na dievčatá.

(nový odsek) ,,Čo sa stalo?"

(nový odsek) ,,Máme problém... Policajti."



autorka pôvodného veľdiela: Samotná Sabi / Saii
glosátorka:
Ayamee & Foxie
článok pripravila: Ayamee
 


2 komentáre:

  1. Pane Bože...na margo poviedky.
    A na margo tých "ívlov" ...."LOL"XDD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéj, ste späť! :) Najlepšie glosy, aké som kedy čítala, fakt ste ma pobavili, ako vždy :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Čo si nám želáš oznámiť?